The Box is aanwezig op de Empack & Packaging Innovations op 11 en 12 oktober in Mechelen

24-08-2017

The Box presenteert op deze beurs (B002) haar producten en nieuwe collecties blikken.

Empack & Packaging Innovations: het innovatieve dubbelevent voor de Belgische verpakkingsbranche.

Verpakkingen hebben vandaag een hele waaier aan functies. Ze beschermen producten niet alleen fysiek, maar spelen intussen ook een cruciale rol op het vlak van houdbaarheid, de verlaging van de ecologische voetafdruk, monitoring & tracering, marketing & sales,… U wil mee zijn met de recente (r)evoluties op dit vlak? Stip dan best nu al 11 en 12 oktober 2017 aan in uw agenda. Dan vindt namelijk Empack & Packaging Innovations plaats, hét verpakkingsevent voor de Belgische professional.

Van marketingstrategie tot designconcept

Op Empack vindt Packaging Innovations plaats. Deze unieke show-in-the-show demonstreert de meerwaarde van packaging als sales- en marketingtool. Dit jaar brengen we leveranciers en marketeers, verpakkingsspecialisten, designers en brand owners samen op de beursvloer. Een uniek treffen!

Dubbel zoveel zien, dubbel zoveel beleven!

Door de co-locatie van beide beurzen krijgt u een geweldig helikopterzicht van het verpakkingslandschap van morgen. Van technologie tot creativiteit, van engineering tot marketing: de concrete impact van de verpakkings(r)evolutie op uw business wordt direct duidelijk.

Toekomstklare oplossingen

Op Empack & Packaging Innovations pakken meer dan 175 exposanten, uit met toekomstklare oplossingen.

Meer informatie: http://www.easyfairs.com/nl/empack-mechelen-2017/empack-mechelen-2017

The Box is aanwezig op de Empack & Packaging Innovations op 11 en 12 oktober in Mechelen