Onze organisatie

The Box, leverancier van promotionele blikverpakkingen, de verpakkingsspecialist

Blik is de ideale verpakking en uiterst geschikt voor het promoten van uw merk- of bedrijfsnaam. Een functionele blikverpakking creëert door zijn uitstraling een ware meerwaarde. 

Als verpakkingsspecialist beschikken wij, al sinds 1998, over het grootste assortiment standaard blikken in de Benelux. Daarnaast zijn wij actief in heel Europa en hebben wij verkoopkantoren in Groot-Brittannië en Finland. 

Met een voorraad van ruim 1 miljoen standaard blikken zijn wij u graag van dienst. Of het nu onbedrukte blikken, custom made blikken, bedrukte thema blikken of Fabergé eieren betreft, wij adviseren u graag.  

Duurzaam, verantwoord en klantgericht. Met onze recyclebare blikverpakkingen is The Box dé partner die u zoekt. Bekijk onze uitgebreide collecties of vraag vrijblijvend een offerte aan.  

BRC-certificatie 

The Box B.V. is BRC gecertificeerd en heeft een BRC Certificate, Storage and Distribution, issue 2. Een BRC-certificering geeft de zekerheid dat een organisatie het productieproces van voedingsmiddelen en bijkomende producten en diensten als verpakkingen en transport volledig beheerst. Een BRC-certificaat toont aan dat de organisatie voldoet aan de eisen van voedselveiligheid die zijn gesteld door het British Retail Consortium (BRC). Het maakt het tevens mogelijk te mogen leveren aan de Engelse distributieketen. Het BRC-certificaat is erkend door het GFSI, het wereldwijde samenwerkingsverband van retailers. Een BRC-certificering draagt bij aan een heldere analyse van de risico’s, de beheersing hiervan en een continue verbetering van voedselveiligheid. 

The Box, leverancier van promotionele blikverpakkingen, de verpakkingsspecialist
Uw offerte
0
Bekijk