0

La Place: custom made blik

La Place: custom made blik

La Place is een foodservice bedrijf dat graag binnen haar horecaconcept thee op een andere wijze wilde presenteren. The Box werd benaderd voor het ontwerpen en realiseren van een custom made blik.

​Custom made blik: het resultaat

Er werd een houten standaard ontwikkeld, waarin acht theeblikken konden worden geplaatst. In samenwerking met de creatieve partner van La Place zijn acht designs ontwikkeld. Designs die de merkbeleving van La Place bevestigen en versterken. De verschillende varianten zijn assorti verpakt geleverd, dat wil zeggen acht verschillende blikken in één verpakking. De interne logistiek naar de restaurants werd hiermee vereenvoudigd. De blikken werden daarna ook met inhoud aan de consument verkocht.

​Meer zien van ons portfolio?

We hebben nog veel meer custom made blikken gemaakt voor hele uiteenlopende klanten. Misschien vindt u het blik op maat voor Nuit Blanche interessant.

La Place: custom made blik
0
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Onze aluminium blikken beschermen 100% tegen licht, gas en zuurstof en zijn hierdoor zeer geschikt voor het verpakken van kruiden, specerijen en cosmetica.

Tony Veer, CEO
Tony Veer, CEO