0

Promotionele blikken: Nuit Blanche

Dit Franse zoetwaren bedrijf, dat onder licentie producten met Andy Warhol en Keith Haring design verkoopt, was op zoek naar promotioneel blik. Hun wens was een bijzondere blikverpakking voor snoepgoed. De klant wilde graag een uitvergroot blik van de te verpakken snoepjes, Lips Candy. Op basis van het snoepje en de te verpakken hoeveelheid is de grootte van het blik bepaald. Na het maken van technische- en 3D tekeningen zijn er kunststof dummies geproduceerd en nieuwe gereedschappen gemaakt. Na goedkeuring van de monsters werd de productie van de blikken afgerond.

Het resultaat

Het resultaat: een blik met een exclusieve, nieuwe en originele vorm. Het mondvormige blik is een echte eyecatcher en spreekt voor zich!

Misschien vindt u deze promotionele blikken ook interessant...

Nieuwsgierig geworden naar de opties? Bekijk ook onze andere promotionele blikken, zoals dit vrolijke custom made blik voor Fine Cheese Company

Promotionele blikken: Nuit Blanche
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Onze aluminium blikken beschermen 100% tegen licht, gas en zuurstof en zijn hierdoor zeer geschikt voor het verpakken van kruiden, specerijen en cosmetica.

Tony Veer, CEO
Tony Veer, CEO