0

Promotionele blikken: Würzteufel

Promotionele blikken: Würzteufel

Würzteufel produceert kruiden en specerijen, die zij vervolgens via een webshop aan de consument verkoopt. Die kan er lekker mee kokkerrellen. Het bedrijf gaf ons de opdracht om een rond kruidenblik te maken met relatief grote afmetingen. Het was de bedoeling dat de kruiden ook zonder het blik te openen zichtbaar zijn én dat de consument in één oogopslag kan zien hoeveel kruiden er nog in het blik zitten.

Resultaat

Een pittig blik! We hebben het design van de Würzteufel op het blik verwerkt, waardoor het blik een geheel eigen uitstraling krijgt. Het blik is verder zilverkleurig gebleven. De toegevoegde handige strooier in het binnendeksel is handig bij het koken en doordat deze afneembaar is kan het blik keer op keer opnieuw worden gevuld met andere kruiden of specerijen. Het venster in de romp maakt het mogelijk om snel in te zien hoeveel voorraad er nog in het kruidenblik zit. Handig!

Het eindresultaat is een karaktervolle blikverpakking met sterke branding die behoorlijk uniek in het segment is. Het zilverkleurige blik staat mooi in contrast met de kleuren van de kruiden waarmee deze gevuld is. Door het venster zijn deze ook altijd goed te zien. Het blik verkoopt goed in de webshop van onze klant Würzteufel. Eenmaal in huis ziet de gebruiker het logo van onze klant dagelijks, waardoor dit blik sterke branding creëert.

Benieuwd naar onze andere promotionele blikken?

Nieuwsgierig naar onze andere promotionele blikken? Wij maakten ook een blik op maat voor Holland Beauty Concepts.

Promotionele blikken: Würzteufel
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Onze aluminium blikken beschermen 100% tegen licht, gas en zuurstof en zijn hierdoor zeer geschikt voor het verpakken van kruiden, specerijen en cosmetica.

Tony Veer, CEO
Tony Veer, CEO