De mogelijkheden van onbedrukte blikken

2-05-2023

Als het op onbedrukte blikken aankomt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Met een voorraad van ruim een miljoen onbedrukte blikken, is er bij The Box altijd een blikverpakking naar uw wens.

Van wit, zilver en zwart tot goud, en van vierkant en rond tot hartvormig. En ook aan aluminium blikken is er een scala aan mogelijkheden.

Onbedrukte blikken als beschermende verpakking

Onbedrukte blikken zijn een beschermende verpakking voor food, drankflessen, kruiden, cosmetica en meer. Bij The Box kunt u het perfecte blik in zowel kleinere als grote oplages inkopen. Of u ze nu inzet als productverpakking of bijvoorbeeld als relatiegeschenk.

Onbedrukte blikken als relatiegeschenk

Blikverpakkingen bieden een ideale optie voor wie op zoek is naar een effectief relatiegeschenk. Het geschenk dat u wilt geven, wordt door een blikverpakking uitstekend beschermd. Daarnaast geeft een onbedrukt (of bedrukt) blik als verpakking een chique uitstraling. Bovendien is een blikverpakking herbruikbaar en heeft de ontvanger dus eigenlijk een extra cadeautje!

Onbedrukt blik als productverpakking

Een onbedrukt blik is ook een ultieme optie als productverpakking. Ook hierbij zijn de beschermende kwaliteiten van blik een groot voordeel. Etenswaren blijven lang vers en kruiden behouden hun smaak. Daarnaast is blik een duurzame keuze, doordat blikken vaak opnieuw worden gebruikt. Is de koffie, lippenbalsem of chocolade op, dan wordt het blik weer opnieuw gevuld. En is het onbedrukte blik dan toch een keer ‘klaar’, dan kan het volledig worden gerecycled.

Personaliseren

Liever een bedrukt, gepersonaliseerd blik in plaats van een onbedrukt blik? Natuurlijk behoort blikken bedrukken ook tot de mogelijkheden. Door middel van een digitale bedrukking, banderol, label, sticker of zeefdruk is een onbedrukt blik in kleine oplages te personaliseren. Wij zorgen voor het perfect passende blik, u regelt de bedrukking. Vanzelfsprekend kunnen wij u hierbij adviseren over mogelijke partners om een gepersonaliseerd blik te realiseren. Zo creëert u een eigen verpakking, waarmee u uw product en/of bedrijf, optimaal onder de aandacht brengt!

Onbedrukte (en bedrukte) blikken zijn er in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren, de keuze is reuze en ze zijn op allerlei manieren in te zetten. Die ruime keuze maakt ook dat dat altijd wel een geschikte oplossing is voor uw verpakkingsvraag. Tegelijkertijd ziet u mogelijk door de bomen het bos niet meer. Dan zijn wij er om u te adviseren. Neem contact op en laat u adviseren én inspireren door onze specialisten!

De mogelijkheden van onbedrukte blikken

Onbedrukte blikken