The Box genomineerd voor NL Packaging Awards

1-07-2020

Goed nieuws voor The Box! Met trots kunnen we melden dat wij genomineerd zijn voor de NL Packaging Awards. In de categorie promotionele verpakkingen heeft The Box een mooi plekje weten te veroveren tussen het rijtje genomineerden. Het gaat om een op maat gemaakt blik voor Klepper & Klepper.

Blik op maat voor Klepper & KlepperBlik op maat voor Klepper & Klepper

Bij het beoordelen van de inzendingen voor de promotionele verpakkingen let de jury, naast andere criteria, vooral op de branding van de verpakking. Hoe ondersteunt het design de merkuitstraling? Dat klinkt ons als muziek in de oren! Branding vinden wij een belangrijk onderdeel van een promotionele verpakking.

Over NL Packaging Awards

NL Packaging Awards is de vakprijs voor de verpakkingsbranche en wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. In dertien verschillende categorieën worden de beste verpakkingen met een award beloond. Tijdens de feestelijke finale-uitreiking worden uit alle genomineerden zowel de winnaars als de runner-ups bekend gemaakt.

In verschillende categorieën, zoals private label, point of sale en duurzaamheid, worden bedrijven genomineerd. De jury beoordeelt aan de hand van verschillende criteria, zoals originaliteit en creativiteit, consumenten relevantie, vernieuwing, visuele hiërarchie en relevantie.

Uitreiking

De bekendmaking van de winnaars en de feestelijke uitreiking zal plaatsvinden op 11 februari 2021 in Nieuwegein. Wij van The Box zijn er bij!

The Box genomineerd voor NL Packaging Awards