The Box wint NL Packaging Award!

12-11-2020

Na maandenlang nagelbijten kwam vandaag, 12 november 2020, om 12:00 het verlossende antwoord. Wij zijn de winnaar in de categorie Promotionele verpakkingen! Enorm blij en trots dat we dit award virtueel uitgereikt hebben gekregen.

Beste Blik Ooit voor Klepper & Klepper

De winnende verpakking is een heel bijzonder blik dat we maakten voor Klepper & Klepper. De blikverpakking is uniek voor de dropmarkt en heeft een dubbele functie. Door een slim en innovatief design is het een verpakking én een display. Het blik heeft een uniek en opvallend design – hoe kan het ook anders bij De Beste Drop Ooit – en we kijken terug op een prettige samenwerking met als resultaat het Beste Blik Ooit. Nu ook onderschreven met een award!

Klepper & Klepper blikverpakking

Online bekendmaking

Ons geduld werd behoorlijk op de proef gesteld. Zoals bij zoveel evenementen gooide corona ook bij deze awardshow roet in het eten. 11 juni, 10 september, 6 oktober - nieuwe datums werden steeds weer bekend gemaakt.  Ook de NL Packaging Awards ontkomen er niet aan: in plaats van een feestelijk gala is er dit jaar een online bekendmaking. Offline of online: wij zijn nog altijd even trots en blij met onze award!

Winnaar-NLPackagingAwards
Winnaar NL Packaging Awards

Over de NL Packaging Awards

Dit jaar voor de vijfde keer op rij uitgereikt: de NL Packaging Awards. En daarom met recht dé vakprijs voor de verpakkingsbranche. Elk jaar worden er prijzen uitgereikt in 13 categorieën, waaronder de categorieën Private Label, Duurzaamheid en Promotioneel, waar The Box in gewonnen heeft. Normaliter worden de prijzen uitgereikt tijdens een feestelijke awardshow, dit jaar was het een online festijn.

The Box wint NL Packaging Award!

The Box winnaar!