The Box levert promotionele blikverpakkingen

Blikken zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook bijzonder geschikt voor de promotie van uw merk. Met een blikverpakking promoot u uw merk- of bedrijfsnaam op een originele manier; een meerwaarde voor elk product. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit in wat voor branche u zit: wij maakten bijvoorbeeld al eerder custom made blikken voor de promotie van schoenpoetssetjes, bier, cognac en sportartikelen. Wij beschikken, al sinds 1998, over het grootste assortiment standaard blikken in de Benelux. We hebben naast ons kantoor in Apeldoorn, ook verkoopkantoren in Finland en Engeland.   

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd, custom made blik? Wij zijn de partner die u zoekt. Wanneer mogen wij meedenken met de verpakking voor uw product?

The Box levert promotionele blikverpakkingen

Diverse collecties blikken

Ons aanbod kunnen we onderverdelen in drie categorieën; custom made, onbedrukte blikken en bedrukte blikken. U kunt in een blik van alles kwijt: van droge levensmiddelen zoals koffie, thee, snoepgoed en koekjes, tot relatiegeschenken, cosmetica of het beroemde Fabergé-ei. ​​​​​​​Wij denken graag met u mee om verpakkingen uit blik te maken die uw producten tot de verbeelding laten spreken.

Food, non-food en salespromotion, een blikverpakking dient ieder doeleinde. Heeft u moeite met kiezen? We hebben ze in alle kleuren, soorten en maten en helpen u op weg de juiste blikken voor uw product te selecteren. Met een voorraad van ruim één miljoen standaard blikken zijn wij u graag van dienst. Bekijk de collecties en vraag vandaag nog een offerte aan! 

Terugblik Ambiente beurs 2018

De Ambiente was een groot succes! Net als voorgaande jaren vond deze plaats in Frankfurt en wel van 9…

Lees meer

The Box in september aanwezig op FachPack

The Box exposeert in september op FachPack, één van de grootste verpakkingsbeurzen ter wereld.

Lees meer

The Box op Packaging Innovations 2018

The Box op Packaging Innovations 2018. Op 10, 11 en 12 april staat The Box in de Jaarbeurs te Utrecht…

Lees meer